Δυτική Βιρτζίνια

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Δυτική Βιρτζίνια

Ακίνητα προς πώληση στη Δυτική Βιρτζίνια

Η Δυτική Βιρτζίνια είναι ένα ομόσπονδο κράτος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, που βρίσκεται στην περιοχή Appalachian, στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες. Η πρωτεύουσα είναι το Τσάρλεστον.

Συνορεύει με τη Βιρτζίνια προς τα νοτιοανατολικά, το Κεντάκι προς τα νοτιοδυτικά, το Οχάιο προς τα βορειοδυτικά, την Πενσυλβανία προς τα βόρεια και το Μέριλαντ προς τα βορειοανατολικά.

Η αμερικανική αγορά ακινήτων έχει κάνει καλά μέχρι στιγμής το 2018 με τους πωλητές να έχουν επωφεληθεί στα περισσότερα κράτη. Γενικά υπάρχει ζήτηση για πολλαπλά ακίνητα προς πώληση στη Δύση. Οι πρόσφατοι φορολογικοί νόμοι έχουν αυξήσει τους μισθούς πολλών Αμερικανών. Πολλά κράτη απεγνωσμένα χρειάζονται φθηνότερες ιδιότητες στην αγορά αντί για ιδιότητες στα μέσα του υψηλού επιπέδου.

Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα νέο ακίνητο στη Δυτική Βιρτζίνια, αυτή είναι η ώρα να αναλάβετε δράση. Παρόλο που είναι μια ανταγωνιστική αγορά στις περισσότερες περιοχές, τα επιτόκια είναι τα χαμηλότερα και πρέπει να παραμείνουν για αρκετό διάστημα. Οι ειδικοί σε ακίνητα προβλέπουν ότι τα επιτόκια των ενυπόθηκων δανείων θα αυξηθούν μέχρι τα τέλη του 2018, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει μείωση των αγορών ακινήτων σε διάφορα κράτη.

Τα νέα ακίνητα προς πώληση στη Δυτική Βιρτζίνια διατέθηκαν στην αγορά στις περιοχές του Τσάρλεστον, του Χάντινγκτον και του Parkersburg τον Φεβρουάριο.

Δεδομένου ότι η κατάσταση της αγοράς ακινήτων στη Δυτική Βιρτζίνια συμπίπτει συχνά με τις καλές επιδόσεις της αγοράς εργασίας, είναι καλή ιδέα να ληφθούν υπόψη και αυτοί οι παράγοντες.

Φέτος η βελτίωση της αγοράς εργασίας για τη Δυτική Βιρτζίνια φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Σημείωσε αύξηση 0,4%. Οι περισσότερες από αυτές τις νέες θέσεις απασχόλησης ανήκαν στην βιομηχανία αναψυχής και φιλοξενίας, αλλά και στις εμπορικές, μεταφορικές και δημόσιες υπηρεσίες.

Το Morgantown ήταν μια από τις πρώτες πόλεις που είχαν μεγάλη ζήτηση για πώληση ακινήτων στη Δυτική Βιρτζίνια ως αποτέλεσμα της οικονομικής πτώσης του έθνους. Και η έρευνα έχει κατατάξει το Morgantown ως την δέκατη καλύτερη μικρή πόλη του έθνους για να ασκεί επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Πόλεις όπως η Fairmount ήταν επιτυχείς επειδή ήταν μία από τις πιο σταθερές αγορές ακινήτων στη χώρα.

Ένα άλλο σπουδαίο παράδειγμα της αναπτυσσόμενης οικονομίας και αγοράς ακινήτων της Δυτικής Βιρτζίνιας είναι η αγορά ακινήτων του Charleston.

Η εκτιμώμενη αξία για ακίνητα προς πώληση στη Δυτική Βιρτζίνια αυξήθηκε κατά 1,1% το τελευταίο έτος. Και αναμένεται ότι η αγορά ακινήτων θα αυξηθεί στο 3,6% μέχρι το 2019. Με τη βελτίωση της αγοράς ακινήτων σε ολόκληρη τη χώρα, οι εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι ακόμη και η αγορά ακινήτων της Δυτικής Βιρτζίνια θα είναι ωραία το 2018

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB